top of page

TRE

TRE is een zelf hulp methode die ontwikkeld is door dr. David Bercelli om zowel dagelijkse stress als diepe chronische spanning te ontladen via een natuurlijk trilmechanisme. We maken gebruik van 7 eenvoudige oefeningen waarbij je lichaam de ingang is om alsnog los te laten wat eerder opgeslagen is. Je ontdekt hoe je op een veilige en gecontroleerde manier het natuurlijke mechanisme kan activeren en ook hoe je het kan stoppen. 

 

Het kalmeert en reguleert het zenuwstelsel waardoor spanning direct afneemt en je meer innerlijke rust en kalmte kunt ervaren.

 

Gaandeweg ontwikkel je meer inzicht in hoe je lijf signalen geeft wordt het makkelijker om er naar te luisteren en voor jezelf te zorgen en is het een praktische ingang om je vrijer en met minder spanningen door het leven te bewegen.

 

In 3 a 5 sessies leer je oefeningen en kun je in overleg zelf thuis aan de slag om ruimte te maken in je lijf voor herstel en veerkracht.

 

Als TRE® provider gebruik ik TRE indien nodig als aanvulling op de therapie omdat deze methode vrijwel voor iedereen geschikt is. Mensen die te maken hebben gehad met traumatische omstandigheden kunnen er veel baat bij hebben. Middels TRE heb je dan de mogelijkheid om iets te doen aan alle spanningen in het lijf die zijn blijven hangen en vaak tot allerlei klachten leiden. 

Check voor nog meer informatie https://tre-nederland.nl/

Duur

Eerst afspraak anderhalf uur, nadien kun je afspraak van een uur maken.


Investering in jezelf

€70,00 per uur 

Het telefonisch voorleggen van een vraag is kosteloos en vrijblijvend. De duur en de kosten van een intakegesprek zijn hetzelfde als de prijs per consult.

- TRE is tijd voor jezelf nemen, ondersteunend en brengt inzicht maar is vooral ontspannend om te doen -

TRE in groepsverband

Eenmaal bekend met TRE is er de mogelijkheid om in groepsverband twee maal per maand TRE te beoefenen. Of vraag naar de mogelijkheden voor een introductiecursus in groepsverband.

06-15500510

 

Nieuwe groep start in april 2024 

Inloop: 19.15 uur start 19.30 tot 21.00 uur.

04 en 18 april, 23 mei, 6 en 20 juni, 4 juli 2024

Introductiecursus van 6 lessen 25 euro per les excl. BTW

Alvast aanmelden voor april is raadzaam.

bottom of page