Studio Kunstmest

Studio Kunstmest is dé inspiratieplek waar je gestimuleerd wordt om van je uitdagingen in je leven, vruchtbare grond (mest) te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van creatieve studiedagen, workshops en jaartrainingen voor leerkrachten, teams, ouders en iedereen die wil groeien in zijn persoonlijke en professionele kracht.

 

Studio Kunstmest heeft zich als onderwijsprofessional gespecialiseerd in het begeleiden van leerkrachten, teams en ouders met kinderen in het primair onderwijs. Ons oogmerk is het bevorderen van welzijn in je werk en je leven. Er is een aanbod op drie niveaus:  studiedagen, inspiratieworkshops en jaartrainingen. Op aanvraag kun je gebruik maken van individuele coaching. Op een lichtvoetige en speelse manier versterken we jouw persoonlijke en professionele kracht. Je maakt kennis met onze werkwijze waarin het bevorderen van creativiteit en het ontwikkelen van bewustzijn centraal staan. Dit zorgt voor een veranderingsproces. In ons aanbod gaan theorie en ervarend leren hand in hand. De trainers Godelieve Döll en Manon Dekkers nemen vanuit hun eigen achtergrond en ervaring diverse expertises en werkvormen mee. We maken gebruik van lichaamsgericht werk, Gestaltwerk, bewustzijnsontwikkeling, energetisch werk, systemisch opstellingen en creativiteitsontwikkeling.

Bezoek onze website: www.studiokunstmest.nl

© Gestaltpraktijk Momentum 2020

Aangesloten bij Stichting Bevordering Gestalt Art

Klachten- en geschillencommissie SCAG

Gestaltpraktijk Momentum

Manon Dekkers

van Duivenvoordestraat 14

4901 VR Oosterhout

06-15500510

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Privacy

Bekijk hier de privacyvoorwaarden.

 

Klachtenregeling

Gestalt therapie is de vorm van therapie die gaat over het maken van contact. Mocht er ooit een vraag of klacht zijn neem dan liefst persoonlijk contact met me op en dan praten we erover. Komen we er samen niet aan uit dan ben ik aangesloten bij het SCAG waar vanuit een onafhankelijk klachtenfunctionaris ons dan bijstaat.

Klik hier voor meer informatie.