Beeldend

Workshop de Kunst van het Creëren

Ken je dat gevoel “just go with the flow”? Alles gaat je gemakkelijk af. Zonder moeite. Van het een komt het ander. Je geniet van het moment en gaat helemaal op in je bezigheid. De tijd vliegt voorbij. Je voelt je vrij van alle zorgen en gedachten. Creativiteit kan je die flow geven.

In deze workshop ontdek je hoe jij je vrij kunt maken om zomaar te doen zonder je druk te maken om het resultaat en of het wel kunst wordt.

Ben je bereid om te ontdekken, spelen, stromen, onderzoeken, stagneren en te experimenteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zou je dit (opnieuw) willen leren?  Het maken van; een collage, schilderij, tekening, art journal zijn een greep uit de verschillende mogelijkheden. Creativiteit is voor iedereen. Je hebt geen bijzonder talent nodig om te kunnen creëren. Wat voor beeld je ook maakt je brengt als het ware in beeld wat er in je leeft. Van binnen naar buiten. Ontdek jouw flow en kom in beweging.

Duur

2 x 2 uur

Op afspraak


Investering in jezelf

€140,- per keer inclusief materialen

Het telefonisch voorleggen van een vraag is kosteloos en vrijblijvend. De duur en de kosten van een intakegesprek zijn hetzelfde als de prijs per consult.

- Beeldend werken is tijd voor jezelf nemen, ondersteunend en brengt inzicht maar is vooral leuk om te doen -

20190821_162816.jpg

Over de workshop

 

Je bepaalt zelf wat je wil doen en wat je wil onderzoeken of leren. We kijken samen naar wat beeld je brengt aan wijsheid voor jouw persoonlijke proces.

Wie je werkelijk bent.

Hoe het met je gaat.

Wat belangrijk voor je is.

Beeld zegt iets over jou op dit moment in je leven.